Winter's Verge Forum

Full Version: Black-White-and Grey??
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
I always believed our life’s questions have every single time, two answers and never a middle one.

So if someone asked you.

“Do you love me”
If you say “yes” you will make him a happier Human, if you say “No” a miserable one and if you say “Well maybe let me think about it”, you will offer him a sweet and slowly death.
So instead torment someone just give me a straight answer…

M.A.G (Movement, Against, Gray)

Your comments..
so true stephen, but let me think about it... lol joking Tongue1 and yes that middle answer usually ruins everyone
Gia na iparksi to "gray" simeni prepi na iparxi "simvivasmos"...You just picked a very difficult example to put the gray as an answer...
Hmm nice topic tbh, i think Helen is right but Stef too...well it depends on what is the subject u are going to answer to or to who ... and who will answer...
Na pw j ego tin gnomi m?!? PALE!
Opos ipe j i Eleni to maybe/grey ine tuto pu leme simvivasmos!
Se ulles tis katastasis iparxi tuto to meseo epipedo. Merikes fores ine i fasi pu akoma skeftese ena 8ema pu sto telos 8a katali3i black or white i menis se jino to epipedo eno prospa8is na ise meta3i tu nie j tu oi. Dld prospa8is na evris/ ivres kapia alli lisi.
Tora gia to paradigma s, opos ipa 3ana se kapia fasi. E aman en 3eris an ton agapas i an den ton agapas en na ise se GREY area mexri na valis tis ske4is s se mia sira j na pis Yes or No!
Iparxi j to allo omos pu paramenis stin Grey area pu simeni oti i apantisi s 8a ine kati san "Yes I love you, right now". Dld jini tin stigmi nio8is oti agapas ton allo pu se rota alla se kapia fasi parakato bori na gini kati j na men to nio8is etsi.
So GREY FTW!!!!!! Grin
Ok eksartate to pos vlepei o kathenas tin agapi....(ke oxi enthusiasmos, ine diaforetiko)
An agapas oute grey eni oute black..agapas ke eteliose...oute kathos agapas mpori na apofasisis oti mia mera "A koita isos na men ton/tin agapo telika"...den paei etsi....so stin agapi Grey color den iparxi.....To grey ine pio fasi gia paradeigma: I mana den afini tin kori tis na vgei ekso, tsakonete i kori me tin mana...Sto telos apofasizi na tin afisi na vgei ekso eos mia sigkekrimeni ora...This is Grey...at least for me...
Vasika ine ekino pou ipa ke pio pano....Grey = Simvivasmos
Grey leads to black.

Prota arxizeis me to white... meta p kapies atixeis-kakies katastaseis i p tin routina k ton egoismo ftaneis sto grey j meta n polla diskolo na ginei to grey white once again, so you stay in grey for a while till you realize that grey is not what you deserve and then you are led to black and try to find your white somewhere else.

Well... there is always yellow, green, red, blue (and pink) in life Icon_smile
love is a very complex feeling
merikes fores en ise siouros gia to ti nio8is je protimas anti na paris mia grigori apofasi (pou mpori nan la8os) na perimenis lio jero mexri na katalavis merika pramata
to white or black iparxi pou tin arxi apla en 3eris pio pou ta 2 nio8is, so menis sto gray mexri na sigoureftis
ara to gray en kati san cover tou white or black, den iparxi sta ali8ia

kapos etsi to vlepo ego
alla o ka8enas mpori na to ka8orisi vasi twn dikwn tou empiriwn, sines8imatwn je ton tropo skepsis tou
Reference URL's