Τετάρτη , 2 Σεπτεμβρίου 2015
Τελευταία

Το «Τούνελ της Αγάπης» στην Ουκρανία!

Αυτό το πανέμορφο, καταπράσινο τούνελ, μοιάζει σαν ένα πράσινο όνειρο ή μια σκηνή βγαλμένη από ταινία. Στην πραγματικότητα όμως, βρίσκεται βαθιά στα δάση της Ουκρανίας και συγκεκριμένα στην πόλη Kleven. Το τούνελ έχει μήκος 3 χιλιόμετρα περίπου και φιλοξενεί έναν ιδιωτικό σιδηρόδρομο που έχει φτιαχτεί έτσι ώστε να μπορούν να μεταφέρονται ξύλα σε ένα εργοστάσιο της περιοχής.

Το τούνελ φτιάχτηκε σχεδόν τυχαία, μιας και οι ράγες είχαν τοποθετηθεί ανάμεσα στα δέντρα του δάσους και με την πάροδο των χρόνων, το διερχόμενο τρένο έφτιαχνε τον δικό του δρόμο. Είναι ένα από τα πιο όμορφα παραδείγματα, όπου η φύση αγκαλιάζει τις τεχνητές κατάσκευές, δίνοντας τη δική της ομορφιά σε πράγματα που μπαίνουν ανάμεσα σε εκείνη και τον άνθρωπο.

Η ομορφιά του τούνελ δεν μπορούσε να μείνει απαρατήρητη από τους εραστές του έρωτα και της φύσης. Έχει γίνει ένα από τα πιο διάσημα μέρη αγάπης, καθώς πολλά ζευγάρια το επισκέπτονται κάθε χρόνο, έτσι ώστε να μπορούν να συνδυάσουν ένα ρομαντικό περίπατο με την ομορφιά της φύσης. Λέγεται ότι, αν τα ζευγάρια είναι αφοσιωμένα στην αγάπη τους, κάθε ευχή που κάνουν μέσα στο τούνελ θα πραγματοποιηθεί!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top

Facebook

Twitter

Google Plus